Web Analytics Made Easy - Statcounter

«یاسر محسنی» نوه آیت‌الله محمدآصف محسنی قندهاری ، از ملاقات نماینده ویژه حضرت آ یت‌الله خامنه‌ای از آیت‌الله محسنی در بیت ایشان در کابل خبر داد و گفت: هفته گذشته هیاتی به ریاست حجت‌الاسلام محسن قمی معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری با حضور در منزل آیت‌الله محسنی از آخرین مراحل روند درمانی ایشان اطلاع یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار سیاسی- وی افزود: حجت‌الاسلام قمی در این دیدار، با قدردانی از خدمات ارزنده آیت‌الله محسنی در تقریب مذاهب اسلامی، ایشان را شخصیتی تاثیرگذار در این حوزه دانست.

محسنی ادامه داد: «حجت‌الاسلام جواد کریمیان» رییس اتحادیه‌های رسانه‌های اسلامی و «محمدرضا بهرامی» سفیر ایران در کابل نیز در این دیدار حضور داشتند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: حجت‌الاسلام قمی با اشاره به تاسیس مراکز آموزشی و علمی تاکید کرد که آیت‌الله محسنی شخصیتی شناخته شده در سراسر جهان اسلام هستند و امروزه فراتر از مرزهای افغانستان تبارز کرده‌اند.

نوه آیت‌الله محسنی همچنین گفت: حجت‌الاسلام قمی در ملاقات خود با مرجع تقلید شیعیان افغانستان، گفت که آیت‌الله محسنی همواره مردم افغانستان را به اخوت و برادری دعوت کرده‌اند و بحث تقریب مذاهب در منطقه و جهان کارهای ارزنده‌ای را انجام داده‌اند.

وی تاکید کرد: حجت‌الاسلام قمی شخصیت آیت‌الله محسنی را فرا قومی، زبانی و جغرافیایی توصیف کرد و گفت که وی شخصیتی جهانی است.

محسنی در ادامه تصریح کرد: فرستاده ویژه مقام معظم رهبری نقش آیت‌الله محسنی را در اسلامی سازی نظام افغانستان، تاسیس شورای علمای شیعه، تاسیس شورای اخوت اسلامی، تاسیس حوزه علمیه خاتم‌النبیین برجسته خواند و گفت که اقدامات ایشان در تاریخ فراموش نخواهد شد.

وی همچنین گفت: پس از این دیدار، بیت آیت‌الله محسنی در پیامی از دفتر مقام معظم رهبری به‌خاطر توجه خاص ایشان به وضعیت این مرجع تقلید شیعیان افغانستان قدردانی کرد.

 چند وقتی است که آیت‌الله محمد آصف محسنی، به دلیل کسالت در بستر بیماری به‌سر می‌برند و روند درمانی ایشان آغاز شده است.

محمدآصف محسنی، مرجع تقلید شیعیان در افغانستان در سال 1314 شمسی در قندهار چشم به‌جهان گشود.

وی از علمای شیعه پشتون، مدافع تقریب مذاهب اسلامی، رییس شورای علمای شیعه افغانستان، و بنیانگذار حوزه علمیه و دانشگاه خاتم النبیین در کابل و عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت است.

محمدآصف محسنی، در فقه و اصول فقه، از شاگردان سید محسن حکیم و سید ابوالقاسم خویی است و آثاری در رجال، فقه، و حدیث دارد. مهدی مهریزی، کتاب او با عنوان بحوث فی علم الرجال را یکی از تألیفات ماندگار در موضوع درایة الحدیث دانسته است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: افغانستان جهان حوزه علمیه مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۱۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه مهم یک مرجع تقلید به مسئولان؛ به نام دین حرفی نزنید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابرآنچه جماران روایت می‌کند، آیت الله دوزدوزانی تبریزی، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در درس اخلاق خود در مسجد اعظم، با اشاره به حدیث أمیرالمؤمنین علیه السلام گفت:

زَلَّةُ الْعَالِمِ تُفْسِدُ عَوَالِمَ...

گمراهی عالم، دنیاها را فاسد می کند ...

زَلّةُ الجاهل مَعذوُرَ

گمراهی جاهل، عذر پذیر است...

جاهل در قلمش، در قدمش، در زبانش خطا کند معذور است. (چون جاهل است). اما آیا کسی که عالِم است؛ بدون حساب و کتاب حرف می‌زند؟! برای مردم خواب تعریف می‌کند ؟! برای مردم رویا تعریف می کند ؟! آیا او معذور است؟! خیر، هرگز، که با این رفتارش دنیا را خراب میکند.

سخنرانان، نویسندگان، بایست دقت کنند، حتی به نقل روایات در کتب اصلی اکتفا نکنید؛ سند را هم ببینید.

در نقل مطالب، سند ضعیف و مجهول را کنار بگذارید.

عیب نیست که بدون سواد فتوا میدهند ؟!

مقاله می‌نویسند در پاک بودن سگ! شیخ طوسی درس خوانده است یا شما؟ اوقاتتان تلخ است، چرا حرف بی اساس می‌زنید !؟ نمیفهمید تاثیر این حرف های بیهوده را در جامعه.

الآنه مؤمنین هم مردد شده اند و تحت تاثیر قرار گرفته اند.

فَأَمَّا الَّذِینَ فِی قُلُوبِهِمْ زَیْغٌ فَیَتَّبِعُونَ مَا تَشَابَهَ مِنْهُ ابْتِغَاءَ الْفِتْنَةِ وَابْتِغَاءَ تَأْوِیلِهِ

شنیدم لایحه ای کذا در مورد حجاب عرفی داده اند و بحثی در قانونگذاری مطرح شده است.

ما بر این تصور هستیم آقایان فرق بین حجاب عرفی و شرعی را می‌دانند! که نباید شرع را با عرف قاطی کنند!

عرف در عمل به شرع مختار است اما ما نمی‌توانیم عمل عرف را ملاک حکم خدا بدانیم.

عرف در بعضی موارد حرام را حلال می‌داند، آن وقت ما حکم الله را بایست عوض کنیم؟!

عرف مردم امروز ربا را حلال تصور میکنند، حالا ما بایست بنابر عرف حرام را حلال کنیم ؟!

امیدوارم کسانی که مسئولیت دارند، متوجه باشند، به نام دین حرفی نزنند، به نام دین عمل نکنند. مبادا قدم را کج بگذارید که تا ثریا میرود دیوار کج.

مراقبت کنید، ما معذور نیستیم، که کارهایی بکنیم و بعد بگوییم اشتباه شد و عذرخواهی بکنیم! این قبول نیست.

امیدوارم ان شاءالله خداوند به ما توفیق دهد تا قدم کجی نگذاریم و اثر سوء در عالم اسلام نگذاریم.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902216

دیگر خبرها

  • نشست گفتمان سازی بیانات مقام معظم رهبری
  • آیین گرامیداشت مقام پیشوای ششم شیعیان در شیراز برگزار شد
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین بازتاب نامه‌‌های مقام معظم رهبری است
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین و غزه بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری است
  • بیداری در دانشگاه های جهانی حاصل دوراندیشی مقام معظم رهبری است
  • توصیه مهم یک مرجع تقلید به مسئولان؛ به نام دین حرفی نزنید!
  • آموزش و پرورش محوری‌ترین دستگاه در شکل‌گیری هویت نسلی است
  • بیانات رهبری در جمع معلمان شور امید آفرین و انگیزه بخش بود
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • عکسی از سید حسن خمینی در حال عیادت از یک مرجع تقلید