Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، «یاسر محسنی» نوه آیت‌الله محمدآصف محسنی قندهاری، از ملاقات نماینده ویژه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از آیت‌الله محسنی در بیت ایشان در کابل خبر داد و گفت: هفته گذشته هیاتی به ریاست حجت‌الاسلام محسن قمی معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با حضور در منزل آیت‌الله محسنی از آخرین مراحل روند درمانی ایشان اطلاع یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: حجت‌الاسلام قمی در این دیدار، با قدردانی از خدمات ارزنده آیت‌الله محسنی در تقریب مذاهب اسلامی، ایشان را شخصیتی تاثیرگذار در این حوزه دانست.

محسنی ادامه داد: «حجت‌الاسلام جواد کریمیان» رییس اتحادیه‌های رسانه‌های اسلامی و «محمدرضا بهرامی» سفیر ایران در کابل نیز در این دیدار حضور داشتند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: حجت‌الاسلام قمی با اشاره به تاسیس مراکز آموزشی و علمی تاکید کرد که آیت‌الله محسنی شخصیتی شناخته شده در سراسر جهان اسلام هستند و امروزه فراتر از مرزهای افغانستان تبارز کرده‌اند.

نوه آیت‌الله محسنی همچنین گفت: حجت‌الاسلام قمی در ملاقات خود با مرجع تقلید شیعیان افغانستان، گفت که آیت‌الله محسنی همواره مردم افغانستان را به اخوت و برادری دعوت کرده‌اند و بحث تقریب مذاهب در منطقه و جهان کارهای ارزنده‌ای را انجام داده‌اند.

وی تاکید کرد: حجت‌الاسلام قمی شخصیت آیت‌الله محسنی را فرا قومی، زبانی و جغرافیایی توصیف کرد و گفت که وی شخصیتی جهانی است.

محسنی در ادامه تصریح کرد: فرستاده ویژه مقام معظم رهبری نقش آیت‌الله محسنی را در اسلامی سازی نظام افغانستان، تاسیس شورای علمای شیعه، تاسیس شورای اخوت اسلامی، تاسیس حوزه علمیه خاتم‌النبیین برجسته خواند و گفت که اقدامات ایشان در تاریخ فراموش نخواهد شد.

وی همچنین گفت: پس از این دیدار، بیت آیت‌الله محسنی در پیامی از دفتر مقام معظم رهبری به‌خاطر توجه خاص ایشان به وضعیت این مرجع تقلید شیعیان افغانستان قدردانی کرد.

چند وقتی است که آیت‌الله محمد آصف محسنی، به دلیل کسالت در بستر بیماری به‌سر می‌برند و روند درمانی ایشان آغاز شده است.

محمدآصف محسنی، مرجع تقلید شیعیان در افغانستان در سال 1314 شمسی در قندهار چشم به‌جهان گشود.

وی از علمای شیعه پشتون، مدافع تقریب مذاهب اسلامی، رییس شورای علمای شیعه افغانستان، و بنیانگذار حوزه علمیه و دانشگاه خاتم النبیین در کابل و عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت است.

محمدآصف محسنی، در فقه و اصول فقه، از شاگردان سید محسن حکیم و سید ابوالقاسم خویی است و آثاری در رجال، فقه، و حدیث دارد. مهدی مهریزی، کتاب او با عنوان بحوث فی علم الرجال را یکی از تألیفات ماندگار در موضوع درایة الحدیث دانسته است.

خبرگزاری فارس برای این مرجع تقلید شیعیان افغانستان از خداوند سلامتی را مسئلت دارد.

 

فارس

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: مرجع تقلید مقام معظم رهبری افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۴۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان امروز، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسانهاست، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه ها به خداشناسی و تربیت انسانها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

آیت الله ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه هاست و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه ای تبدیل می شود همچنانکه امروز نیز می بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سالهاست بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند اما برخی مدیران ما نتوانسته اند هیچ برنامه ای در این زمینه ارائه دهند.

آیت الله ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند، اظهار داشت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

حمیدزاده عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری
  • آیین گرامیداشت مقام پیشوای ششم شیعیان در شیراز برگزار شد
  • بیداری دانشجویان جهان حاصل روشنگری رهبری است
  • بیداری در دانشگاه های جهانی حاصل دوراندیشی مقام معظم رهبری است
  • توصیه مهم یک مرجع تقلید به مسئولان؛ به نام دین حرفی نزنید!
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • دیدار رئیس قوه قضاییه با خانواده‌های دستگاه قضایی هرمزگان
  • عکسی از سید حسن خمینی در حال عیادت از یک مرجع تقلید
  • تشکیل کارگروهی برای رفع مشکلات کارکنان قضایی و قضات هرمزگان