Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر پیشین ایران در عراق با بیان اینکه عراقی‌ها به دنبال ترمیم روابط بین کشورهای منطقه‌ای با جمهوری اسلامی ایران هستند، گفت: سیاست کشور ما همیشه روشن بوده است و به سمت کشورهای منطقه دست دوستی و برادری دراز کرده است؛ چراکه اعتقادش این بوده که ما باید در منطقه به سمت آرامش برویم و مهندسی امنیتی این منطقه به دست کشورهای منطقه صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن کاظمی قمی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به سفر وزیر امور خارجه به کشورهای همسایه از جمله عراق، گفت: این سفرها در چارچوب سیاست توسعه همکاری‌های همه‌جانبه با کشورهای منطقه‌ای است.

سفیر پیشین ایران در عراق با بیان اینکه ظرفیت‌ها و زمینه‌های بسیار مناسبی بین جمهوری اسلامی ایران با کشور عراق وجود دارد، گفت: به ویژه از سال ۲۰۰۳ تا به امروز که ما شاهد یک عراق جدید هستیم، سیاست ایران همواره کمک همه جانبه به این کشور بوده و رفت و آمد مقامات عالی‌رتبه در جهت تقویت این همکاری‌ها است.

کاظمی قمی تصریح کرد: اگر مروری بر روی همکاری‌های دو کشور داشته باشیم، می‌بینیم که این همکاری‌ها به سمت و سوی یک همکاری راهبردی در حرکت است. این همکاری‌ها در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و حتی دفاعی و امنیتی خوشبختانه روز به روز در حال گسترش است.

وی تاکید کرد: این در شرایطی است که شاهدیم برخی از کشورهای منطقه بر خلاف شعار‌هایی که می‌دادند هنوز هم بحث ‌های قبلی را در رابطه با عراق اتخاذ می‌کنند.

کاظمی قمی ادامه داد: اما در جمهوری اسلامی اعتقاد بر این بود که یک عراق آزاد، مستقل و دارای یک حاکمیت ملی می‌تواند به نفع صلح و ثبات منطقه باشد؛ بر همین اساس، این سیاست گام‌های عملی خودش را طی این چند سال برداشته است و سفر وزیر امور خارجه ما و سایر مقامات از جمله سفری که رئیس محترم قوه قضاییه به عراق داشت، ما شاهد این بودیم که هر دو طرف به دنبال این بودند که توافقات بعدی را عملیاتی کنند.

سفیر پیشین کشورمان در عراق، ابراز داشت: در سفر آقای رئیسی بحث زندانیان مسئله مهمی بود که آنها ادامه محکومیت خود را در کشورهای خودشان سپری کنند.

وی ادامه داد: طبیعتاً سفر آقای ظریف هم به عراق در همین چهارچوب است. یعنی توافقاتی که در گذشته انجام شده است، در گفت‌وگوها موانع برداشته شود و مشکلاتی که می‌تواند سد راه همکاری باشد، در این مذاکرات برداشته خواهد شد.

کاظمی قمی افزود: علاوه بر آن موضوع همکاری‌های منطقه‌ای و تبادل نظر در موضوعات منطقه‌ای با توجه به شرایطی که منطقه و به ویژه عراق دارد که مشاهده می‌کنیم آمریکایی ها برای ماندن در عراق مقاومت می‌کنند در حالی که مصوبه پارلمان عراق این است که آمریکایی‌ها باید این کشور را ترک کنند.

این دیپلمات کشورمان اضافه کرد: بررسی تحولات منطقه از موضوعاتی است که در دیدار سفر وزیر امور خارجه با مقامات این کشور بوده است از این جهت این نوع سفرها مثبت ارزیابی می شود.

وی ضمن اشاره به دغدغه بغداد برای ایجاد تفاهم در بین همسایگان خود، اظهار داشت: عراقی‌ها به دنبال ترمیم روابط بین کشورهای منطقه‌ای با جمهوری اسلامی ایران هستند. سیاست کشور ما همیشه روشن بوده است و به سمت کشورهای منطقه دست دوستی و برادری دراز کرده است؛ چراکه اعتقادش این بوده که ما باید در منطقه به سمت آرامش برویم و مهندسی امنیتی این منطقه به دست کشورهای منطقه صورت بگیرد.

کاظمی قمی خاطرنشان کرد: ابتکاری که عراق دارد کنش مثبت مقامات کشور ما مواجه هست و امیدواریم که این کشورهایی که تا امروز به دلیل سیاست‌های غلط خود شرایط نامناسبی را که در فضای امنیتی اقتصادی و سیاسی در منطقه ایجاد کردند متوجه سیاست‌های اشتباه خود شده باشند و بخواهند تجدید نظری در سیاست‌های خودشان انجام دهند.

سفیر پیشین ایران در عراق تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از هر نوع ابتکاری که به صلح و ثبات و امنیت منطقه کمک کند استقبال می کند.

سفیر پیشین ایران در عراق به سرمایه های بلوکه شده ایران در عراق اشاره کرد و افزود: مقامات عراقی به دنبال این هستند که آنچه که به عنوان مطالبات جمهوری اسلامی ایران که بابت صادرات انرژی در قالب و گاز و برق است، پرداخت کنند. اما اشکالی که وجود دارد این است که دلیل اینکه زنجیره‌ای بانک‌های عراق به بانک‌های آمریکایی وصل است و آمریکایی‌ها در حقیقت اقدامات مداخله گرانه انجام دادند در این کشور باعث شده است که کندی در پرداخت‌ها به وجود بیاید.

کاظمی قمی تصریح کرد: تا جایی که اطلاع دارم توافقات اخیر مبنی بر این بوده که بتوانند به صورت دیناری پرداخت کاری را انجام بدهند تا مشکلات دلاری حل شود.

 

بیشتر بخوانید:  ظریف وارد بغداد شد + فیلم

 

انتهای پیام/

برچسب ها: ظریف وزیر امور خارجه عراق کاظمی قمی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ظریف وزیر امور خارجه عراق کاظمی قمی سفیر پیشین ایران در عراق جمهوری اسلامی ایران وزیر امور خارجه کشورهای منطقه منطقه ای کاظمی قمی همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۶۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر روز پنجشنبه به ریاست حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسؤولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهمترین مأموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاورد‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکار‌های حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیرو‌های نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفاً سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوز‌ها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • متن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیا
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • امیرعبداللهیان: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • شکست ائتلاف ضدایرانی